Praktisk information

Praktisk information – illustration

Reception

Vår reception hittar du på plan 5.

Du når receptionen på campustelge@sodertalje.se, önskar du kontakt med specifik person hittar du all information under fliken “kontakt” här på vår hemsida.

Här kan du som studerar på MDH Hvv hämta ut dina tentor. Observera att vi endast sparar tentor här upp till tre månader efter tentamenstillfället. Sedan skickas dom tillbaka till MDH i Västerås för arkivering. Du får då kontakta Studenttorget MDH för att få hjälp.

Vi scannar även tentor och mailar en kopia till dig om du inte har möjlighet att hämta ut på plats. Vi har upp till 7 dagar på oss att handlägga detta beroende på övrig arbetsbelastning.

I vår reception får du även hjälp med följande:

  • Betala din distanstenta.
  • Inloggning till vårt Wifi-nätverk.
  • Övriga ärenden som rör distansstudier på Campus Telge

Studieplatser

Studieplatser finns på plan 4 och 5 i de öppna ytorna och i grupprummen. Det går även att sitta i Science Parks lokaler i huset bredvid. Grupprum kan inte förbokas, först till kvarn gäller.

Matservering

Du kan köpa kaffe, te, smörgåsar, frukt och fikabröd på Caffé Dallucci i Södertälje Science Park och i lunchrestaurangen Snäckviken kan du köpa varm mat.

Medhavd mat

För medhavd mat hänvisas du till studerandepentryt på plan 1 där det finns kylskåp och mikrovågsugnar att låna. I pentryt finns dock inga bestick eller porslin, så om du behöver detta måste du ta med det själv.

För allas trevnad; Tänk på att diska efter dig och att hålla rent och snyggt. Det är inte tillåtet med förtäring i grupprummen. Egna kaffebryggare och vattenkokare får inte användas på andra ställen än i fikarummet på plan 1.

Parkering

Parkeringsplatser med timparkering finns i hörnet av Nedre Villagatan/Forskargatan samt i kallgaraget på Forskargatan/Karlhovsvägen.

Skrivare, kopiator och skanner

Om du behöver göra någon utskrift/kopiera eller skanna så vänder du dig till receptionen. För utskrifter krävs att du har dokumentet som PDF-fil i A4-format på en USB-sticka. Betalning sker med kort i receptionen.

Facebook Twitter Linkedin

Sidan uppdaterad: 18 september, 2020

Mer läsning

Tentamen

  Vi har stängt tentamen tillsvidare p.g.a Covid-19 Vi kommer därför inte kunna erbjuda plats åt dig som vill tentera på distans hos oss. Hänvisar under denna tid att...

Kontaktinformation

Kontaktpersoner för utbildningarna Vill du ha mer information om programmen är du välkommen att höra av dig till personalen på Campus Telge. Man kan även ta en direktkontakt...

Studieteknik gör skillnad

Bra studieteknik hjälper dig att att lyckas med dina studier. Lär dig sätt att inhämta och bearbeta information på ett effektivt sätt. Linnéuniversitetet har tagit fram denna...