Praktisk information

Praktisk information – illustration

Reception

Vår reception hittar du på plan 5. Öppet vardagar kl. 08.00–14.00 (lunchstängt kl. 12.00–13.00) 

Du når receptionen på telefon: 08-523 037 06. Telefontider: 09.00–11.00.

Övrig tid ber vi dig maila oss på: campustelge@sodertalje.se

Här kan du som studerar på MDH Hvv hämta ut dina tentor, observera att vi endast sparar tentor upp till tre månader. Sedan skickas dom tillbaka till MDH i Eskilstuna för arkivering. Du får då kontakta studentservice MDH för hjälp.

Vi scannar även tentor och mailar kopia till dig om du inte har möjlighet att hämta ut på plats. Vi har upp till 7 dagar på oss att handlägga detta beroende på övrig arbetsbelastning.

I vår reception betalar du även din distanstenta.

Får inloggning till vårt Wifi-nätverk.

Samt hjälp med övriga ärenden. 

Studieplatser

Studieplatser finns på plan 4 och 5 i de öppna ytorna och i grupprummen. Det går även att sitta i Science Parks lokaler i huset bredvid. Grupprum kan inte förbokas, först till kvarn gäller.

Matservering

Du kan köpa kaffe, te, smörgåsar, frukt och fikabröd på Caffé Dallucci i Södertälje Science Park och i lunchrestaurangen Snäckviken kan du köpa varm mat.

Medhavd mat

För medhavd mat hänvisas du till plan 1 där det finns kylskåp och mikrovågsugnar att låna.

För allas trevnad; Tänk på att diska efter dig och att hålla rent och snyggt. Det är inte tillåtet med förtäring i grupprummen. Egna kaffebryggare och vattenkokare får inte användas på andra ställen än i fikarummet på plan 1.

Parkering

Parkeringsplatser med timparkering finns ovanför TomTits samt i kallgaraget på Forskargatan/Karlhovsvägen.

Skrivare, kopiator och skanner

Om du behöver göra någon utskrift/kopiera eller skanna så vänder du dig till receptionen. För utskrifter krävs att du har dokumentet som PDF-fil i A4-format på en USB-sticka. Betalning sker med kort i receptionen.

Facebook Twitter Linkedin

Sidan uppdaterad: 23 augusti, 2018

Mer läsning

Söker du studentlägenhet?

Hos Telge Bostäder har du chans till studentlägenhet med två hyresfria sommarmånader. En fördel med våra studentlägenheter är att de har en separat kö, så du kan behålla dina...

Tentamen

Här är lite information för dig som vill tentera på Campus Telge. Och du – glöm inte att ta med giltig legitimation till tentamenstillfället! Allmänna ordningsregler för...