Aktuell information om Covid-19

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har informerat om att rekommendationer om distansundervisning pga Covid-19 upphävs från och med den 15 juni.

Med anledning av detta kommer Campus Telge från och med hösten att återgå till utbildning på plats. I samband med det kommer antal personer i klassrum och övriga utrymmen begränsas så att alla kan vistas i lokalerna med säkert avstånd till varandra.

Det kan innebära att vid vissa praktiska moment och redovisningar kan en uppdelning i mindre grupper ske.

För att minska köbildning och trängsel är luncher och fika schemalagda.  Vi rekommenderar studerande, personal och personer som utför tjänster på Campus Telge att ta med mat som inte behöver värmas, äta med egna medtagna bestick och ta med flaska med egen dryck. För lunch och fika hänvisas till studentpentryt.

Vi uppmanar också alla att stanna hemma vid symptom, även milda symptom. Det är viktigt att kontakta utbildningsledaren om du har symptom eller får diagnosen Covid-19.

Handsprit kommer att finnas tillgängligt för alla och ställas ut på strategiska platser. Det är viktigt att alla tar ett personligt ansvar och följer myndighetens rekommendationer som kan förändras under sommaren.

I händelse av att folkhälsomyndigheten kommer med nya rekommendationer som berör yrkeshögskolan, kan ändringar komma att ske med kort framförhållning.

 

 

I våra riktlinjer utgår vi från Södertälje kommuns beslut samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Vi uppdaterar information på vår hemsida löpande.

Här hittar du Södertälje Kommuns information om Coronaviruset:

https://www.sodertalje.se/kommun-och-politik/om-coronaviruset/

Personalen på Campus Telge finns fortfarande tillgängliga via ordinarie digitala kanaler, telefon och e-post: campustelge@sodertalje.se  

 

Ny undersökning för att mäta förekomsten av covid-19 i Sverige ...

För mer information

Porträtt Cathrine Haglund
Cathrine Haglund

Enhetschef
Tel: 08-523 037 90
E-post

Facebook Twitter Linkedin

Sidan uppdaterad: 1 juli, 2020

Mer läsning

Kontaktinformation

Kontaktpersoner för utbildningarna Vill du ha mer information om programmen är du välkommen att höra av dig till personalen på Campus Telge. Man kan även ta en direktkontakt...

Nu öppnar vi ansökan igen

Vi har återigen öppnat ansökan för Säkerhetsingenjör, ansökan är öppen t.o.m 7/8. Är du nyfiken på utbildningen eller vill veta mer såsom behörighet eller har andra frågor kan...

Sök stipendium

Sancta Ragnhilds Gille Har du tydlig anknytning till Södertälje? Har du genomgått grundskola och gymnasieskola med goda betyg? Har du studerat minst ett år vid...