Föreläsning: Lär dig att sälja in dig själv! 2 Oktober

Tisdag 2 oktober 13-14

 

 

Föreläsning: Lär dig att sälja in dig själv!

 

I dagens samhälle med den konkurrens som finns är det tufft att komma in på arbetsmarknaden. Det är viktigt att kunna sälja in sig själv så pass bra att man blir utvald bland hundratals andra till en viss position. Men hur gör man? Hur säljer man in sig själv så man får sin vilja igenom, blir utvald eller lyckas övertyga någon att de inte kan hitta en bättre person än du?

 

Helena Lehmus – tidigare försäljningschef på mediabolaget Connoisseur, numera ägare och VD på Stockholm Sales Institute gästar nu Campus Telge den 2 oktober! Under en timslång föreläsning lär hon dig allt om hur du säljer in dig själv på allra bästa sätt; oavsett om det är för att du vill knipa den bästa praktikplatsen till LIA-perioden eller om du helt enkelt bara vill bli extra förberedd inför arbetslivet efter examen! Helena har själv arbetat som säljare och förhandlare på toppnivå i många år och vet allt om hur du gör för att sticka ut ur mängden och hur du ska göra för att få igenom dina karriärönskemål!

 

Ingen föranmälan krävs.

Plats: Sal 501B

Facebook Twitter Linkedin

Mer läsning

Studieteknik gör skillnad

Bra studieteknik hjälper dig att att lyckas med dina studier. Lär dig sätt att inhämta och bearbeta information på ett effektivt sätt. Linnéuniversitetet har tagit fram denna...